Forum > Zakup Hyundaia
Kupno - TUCSON JM
Arni71:
--- Cytat: "robaszek127" ---A te niskie przebiegi to prawdziwe czy wszystkie sprowadzone z Zachodu przez wspaniałych handlarzy mających zawsze perełki?
Wiadomo golas ma mało elektroniki ale kupować auto za 25tys z manualną klimą czy korbkami w drzwiach to chyba nie te czasy.
Ja bym szukał modelu ładnie utrzymanego i dokładnie sprowadzonego przed zakupem.
--- Koniec cytatu ---
Swojego '09 rocznik kupiłem z przebiegiem 156 tyś km - potwierdziłem to w polskim ASO. Mało, biorąc pod uwagę że od początku jeździł na LPG.
Po kilku miesiącach już się domyśliłem, czemu Niemiec nie płakał jak sprzedawał :( ostatnio odczułem na kieszeni ten fakt.
Klima manualna nie jest zła jak potrafisz ją dobrze ustawiać, choć nie tak wygodna jak climatronic. Np. moja żona nie lubi mocnego nawiewu, w manualu możesz sobie sztywno ustawić prędkość wentylatora i to jej pasuje. Jak przesiada się do mojej Cytryny z climatronic'iem to ją szlag trafia automatyka regulacji obrotów, wtedy trzeba regulować temperaturą żeby trybu auto nie wyłączyć i przeważnie jak wsiadam po niej to climatronic działa w trybie manual :)
Nawiązując do załączonej wypowiedzi - nie spotkałem jeszcze w ofercie używek SUV'a Hyundaia żeby nie miał elektrycznych szyb
Nawigacja