Forum > Zakup Hyundaia

Kupno - TUCSON JM

<< < (61/66) > >>

kosmos2011:

--- Cytat: "andrzej300" ---i co jeszcze
--- Koniec cytatu ---

Dane (z ogłoszenia) te są potrzebne dla potencjalnych kupujących tego egzemplarza żeby nie musieli tracić czasu.

Po wpisaniu vin lub danych sprzedającego w przeglądarkę będzie można zweryfikować sprzedającego.

Forum oferuje różnorodną pomoc i podzielenie się informacjami z innymi nie jest chyba tak bardzo uciążliwe.

nikoś:
Witam szanowne grono.
Znalazłem taki egzemplarz :
https://www.otomoto.pl/oferta/hyundai-tucson-2-0-crdi-4x4-113km-zadbany-serwis-warto-ID6yQY35.html#920d3c34dd
 Do tej pory pomykam Kia Carens 2.0 CRDI 2005r.  113 KM. - pewnie bardzo podobny silnik. Pytanie dla znawców tematu: Jak widzicie to autko? Czy możliwy jest taki przebieg?
Czy mogę liczyć na pomoc w rozkodowaniu nr VIN?
Żonka stwierdziła, że "widzi się jej " , czyli już jest dobrze .

Chorazy:
Witaj, pomogę jak mogę, auto z Włoch, są różne opinie na temat aut sprowadzanych z tego kraju, na pokazanym przez Ciebie egzemplarzu widzę 2 wgniotki na prawym przednim błotniku tuż przy lampie i na tylnych prawych drzwiach. Cena tego egzemplarza jest niższa niż średnia, to już powinno dać coś do myślenia. Oprócz tego nic nie zostało napisane o przeprowadzonych naprawach, wymianach. Rdzy nie widać, to nie znaczy, że jej nie ma. Przebieg auta może być realny, ale cena na to nie wskazuje, zresztą, kto kupuje diesla i robi 9 tysięcy rocznie? Bez oględzin ciężko więcej stwierdzić.

waszek_rmc:
Cena chyba adekwatna do rocznika, nie oszukujmy się... Tucson to BMW, a zawyżone ceny w komisach to trochę leżaki, które trochę stoją. Ja bym się auta z Włoch nie bal ( ja się nie bałem). A i nawet ich ASO jest spoko, bo od każdego otrzymałem mailowa historie gdzie siedziało moje i40. Najlepiej sprawdzic auto osobiście, wgniotki w 13 letnim aucie, to nie tragedia :) Zwróć uwagę na pierdoly, typu tylna wycieraczka ( co 3 Tucson jaki widzę na drodze ma ja ładnie w pionie). Przednia zawiera trwała ale upierdliwa w diagnozowaniu... Warto dobrze przejrzeć i wsłuchać wszystkie stuki/puki

kosmos2011:
Vin KMHJN81VP5U242697

Data produkcji 2005-07-02 do Włoch

Data sprzedaży 2005-10-03

Wyposażenie https://hyundai.afora.ru/eur/vin/kmhjn81vp5u242697/

Nie posiada:

Podgrzewana przednia szyba.

4x4 (dołączany automatycznie)

Posiada:

Podgrzewane przednie wycieraczki.

A.Q.S

4x4 (dołączany przyciskiem)