Forum > Zakup Hyundaia

Kupno - TUCSON JM

<< < (28/66) > >>

robaszek127:
Przecież widać to od razu, że poducha byla wywalona i mamy nową osłonę co odróżnia się kolorem i odstaje lekko. Do tego przebiegu 100tys a tu fotel skórzany wygląda na wiele więcej. Pewnie taki sam bezwypadek jakich pełno w Polsce.
Chyba lepiej poczekać i szukać może trafi się i w tuskolandii. Niemcy nie są głupi i dobrych samochodów nie sprzedają taniutko jak myślą wszyscy.

waszek_rmc:

--- Cytat: "robaszek127" --- mamy nową osłonę co odróżnia się kolorem
--- Koniec cytatu ---

Jak kiera obszyta skórą, to się od plastiku odróżnia, ale tutaj faktycznie może być coś od rzeczy

michumal:

--- Cytat: "robaszek127" ---Przecież widać to od razu, że poducha byla wywalona i mamy nową osłonę co odróżnia się kolorem i odstaje lekko. Do tego przebiegu 100tys a tu fotel skórzany wygląda na wiele więcej. Pewnie taki sam bezwypadek jakich pełno w Polsce.
Chyba lepiej poczekać i szukać może trafi się i w tuskolandii. Niemcy nie są głupi i dobrych samochodów nie sprzedają taniutko jak myślą wszyscy.
--- Koniec cytatu ---

Ja nie twierdzę, że jest ok, siedzenie też mi się nie podoba, jak był walnięty, to bym to odkrył na miejscu. Nie wierzę w okazję w Polsce, skoro w Niemczech coraz trudniej o nią. Auto wcale nie jest tanie, po opłatach byłoby jednym z droższych w Polsce w tym wieku.
Znalazłem coś takiego, co Wy na to?
http://www.mobile.de/pl/marka/hyundai/model/tucson/vhc:car,pgn:1,pgs:10,srt:mileage,sro:asc,mke:hyundai,mdl:tucson,frn:2006-01,prx:6001,ful:petrol,cli:automatic_climatisation,exc:black/pg:vipcar/205020831.html

leon35:
Witam serdecznie. Jestem nowy na forum i rozglądam sie za Tucsonem w benzynie  2,0 4x4. Mam prośbę czy moze ktoś oglądał to autko z Myślenic

http://otomoto.pl/hyundai-tucson-2-0-16v-140-km-lpg-rok-gwarancji-4x4-C36517504.html

zloty:
Witam.
Zamierzam kupić Tuscona z 2005 roku przebieg 200000 km 4wd skrzynia manualna 5 biegowa  i mam kilka pytań odnośnie tego samochodu.
1. Czy Tuscony z roku 2005 posiadają dwumasę
2. Czy Tuscony mają problemy z korozją.
3. Czy nie ma problemu z częściami zamiennymi.
4. Czy napędy są awaryjne.
Z góry dziękuje za pomoc bo trochę obawiam się o  koszty utrzymania w/w pojazdu.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej