Forum > Zakup Hyundaia
Kupno - TUCSON JM
Yoyek:
Wygląda na to, że tak były wyprodukowane. W tym miejscu zaczyna się łuk drzwi, jakoś te blachę musieli zagiąć :-)
awtoy:
Kupiłem w ten sposób auto 2 miesiące temu. Z jeszcze mniejszym przebiegiem. I powiem ci tak: - atakuj. Niemcy mają inną mentalność, nawet pośrednicy, taki jak ten, nie bawią się w małe kłamstewka. Sprawdź go na miejscu i jak nic nie wyjdzie bierz. Ale najpierw zadzwoń i zobacz jakie będziesz miał odczucie - tam też trafiają się idioci!!!
kosmos2011:
--- Cytat: "awtoy" ---Kupiłem w ten sposób auto 2 miesiące temu
--- Koniec cytatu ---
A profil dalej nie uzupełniony.
waszek_rmc:
--- Cytat: "michumal" ---Koledzy nadal szukam Tuscona dla teścia. Po kilku wizytach w polskich komisach, w końcu teść dał się przekonać o bezcelowości szukania dobrego auta w Polsce. Mam na oku takie coś http://www.mobile.de/pl/marka/hyundai/model/tucson/vhc:car,pgn:2,pgs:10,srt:date,sro:desc,mke:hyundai,mdl:tucson,frn:2006-01,prn:3000,prx:6001,ful:petrol,ccn:1801,ccx:2000,cli:automatic_climatisation,exc:black/pg:vipcar/204017236.html
Co Wy na to??
--- Koniec cytatu ---
Na 8 i 9 zdjęciu widac brzydko odstającą poduszkę kierowcy.. Nie mówię, ze coś jest nie tak, ale lepiej sprawdzić po co ktoś tam majstrował
michumal:
waszek_rmc dzięki, rzeczywiście jakiś taki cień, albo odstaje poducha od kierownicy. Dziwne. Poczekam jeszcze na coś ciekawszego, a to auto będzie jako zanadrze. :) Trochę stoi, więc pewnie jeszcze postoi, a może cena skruszeje... :)
Nawigacja
[#] Następna strona