Forum > Zakup Hyundaia

KUPNO - Coupe/Genesis

<< < (7/20) > >>

NieAmator:
hehe kilku znajomych z forum widzieli jaka moja coupe była pojemna gdańśk Kielce trasa w 2 osoby i motor z tyłu HONDA CB450 duża maszyna. Jeśli chodzi o COupe to napewno we fiacie coupe jest więcej miejsca ale jak każde coupe zostawia wiele do życzenia. 200 km da rade zniesc za mną nikt nie lubił siedzieć mam 194cm wzrostu. A ja zastanawiam się nad hondą crx del sol 2 osobowa pasażerów czeka bagaj  :mrgreen:

[ Dodano: 2013-04-09, 22:34 ]
Aha nie bierz 1.6 bierzy tylko 2.0!!

skali:
Jeśli masz powyżej 180 cm i siądziesz z tyłu to głową wybijasz tylną szybe. Trasa 200 km jeszcze ujdzie, ale powyżej nie ma co sie wybierać, chyba że z częstymi pauzami lub zamianą miejsc. Ale wydaje mi sie że takie auto wybiera sie typowo pod siebie, bynajmniej ja patrzałęm na to jak mi ono leży, w 6 osób na balety nie bede jeździł, te czasy już minęły, więc Hyundai Coupe jest złotym środkiem między wyglądem bezawaryjnością i ekonomią.
Silnik jedyny słuszny to 2.0.

Rafson:
Akurat niższy jestem i zawsze z przodu będę jeździł. A raz na 2-3 miesiące dłuższy wyjazd ale raczej w 2 osoby. Samochód na pewno fajny do pokazania się kolegą w pracy i nie tylko :-) , ale jeśli przyszłoby nim jeździć codziennie do pracy to jak wygląda sprawa ze zużyciem paliwa? Oczywiście silnik 2.0.

NieAmator:
Stary nie wiem jak moja Coupejka to robiła ale rozkopali mi całe kielce i przez największe korki do pracy lecąc spalała mi 9-10 litrów przy butowaniu nigdy więcej jak 12 nie chlipnął tankowałem zawsze pod korek ale średnia to miasto 10 trasa 7 zawsze 140 minimum. bardzo mało mi paliła tylko GK jest już cięższe kolega ma z 2009 roku i mu 10 w mieście je

skali:
GK normalnie że więcej weźmie i też wolniejsze jest ponoć od RD :P Mi RD2 2 litry bierze 9 l gazu przy ekonomicznej jeździe w trasie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej