Forum > Zakup Hyundaia

KUPNO - Coupe/Genesis

<< < (8/20) > >>

Rafson:
Z wypowiedzi wynika, że same plusy ma samochód :-D  i tylko szukać niebitego egzemplarza i kupować :lol:  :lol:  a może coś o wadach? Gdzieś coś notorycznie się psuje, coś się odkręca gdzieś coś stuka i denerwuje? Czy taki rzeczy w dobrze utrzymanym aucie się nie dzieją??

skali:
Napewno rdzewiejące tylne nadkola, niedziałające poduchy/wystrzelone, awarie ABS, rdzewiejąca tylnia belka - ciężka do dostania, pognite progi..
I chyba tyle ;)

Rafson:
Czyli rdza jest problemem, jak w większości aut z azji. Ale z drugiej strony co w tej cenie można kupić ciekawego, nijakiego pospolitego golfa, czy jakiegoś forda, które nota bene w tych rocznikach również mają problem z korozją. Ale za to dla nich części blacharskie to można nawet pod kolor kupować :-D . Decyzja o zakupie takiego auta jest trudna raczej dla kogoś kto nie miał wcześniej sportowego samochodu. Muszę się przejechać takim hyundaiem, wtedy chyba decyzja będzie już prosta :mrgreen:

skali:
Rafson, przejedź sie śmiało, nawet kilkoma, wtedy będziesz miał obiektywny rzut na ten samochód. Z tego co wiem to GK jest bardziej zwarte i sztywne od RD, a RD bynajmniej dla mnie jest sztywne i zwarte  :-D

W tej cenie? Toyota Celica, Mitsubishi Eclipse, Honda Prelude, MG ZR, Citroen Saxo VTS  :mrgreen:
Bynajmniej ja takie auta brałem pod uwage. Celica fajna, ale utrzymanie drogie, Eclipsa brzydka ale zajefajne silniki, Preluda mi sie nie podobała, MG - fajna propozycja, ale silniki BMW i niezbyt trwałe zawieszenie, Cytryna.. Ciężko dorwać zadbaną i nie bitą sztuke.

NieAmator:
Prelude odpuść

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej