Forum > Zakup Hyundaia
KUPNO - Coupe/Genesis
rdgz:
Witam,
Bardzo poważnie zastanawiam się nad zakupem hyundaia coupe 2002 1,6, do tej
pory nie miałem styczności z tą marką ,(oprócz coupe kolegi z 91 roku),
cena jest zachęcająca ponieważ wynosi 9500, prosiłbym o informację na co
szczególnie zwrócić uwagę i ew. info. czy są jakieś poszczególne części
które rujnują portfel doszczętnie.
z góry dziękuję za pomoc
pozdrawiam"
zamieszczam link do aukcji
http://otomoto.pl/hyundai-coupe-C24458007.html
pozdrawiam
tomek27:
Na zdjęciach niewiele widać. Problemem jest silnik, a raczej jego pojemność i moc. Coupe jest "sportowym" wozem a skromne 1,6 jeszcze skromniej się w nim prezentuje.
rdgz:
jak ma moje potrzeby 1.6 jest wystarczające.
historia samochodu jest nieznana, napewno był bity z lewej strony , wymieniany reflektor, w środku odklejona tapicerka deski rozdzielczej, nie działa otwieranie szyb , wchodzi korozja na błotniki, chodzi trochę głośno i najgorsze pali sie check engine
kosmos2011:
Zdjęcia jakoś tak z końca zimy czyli już długo czeka na kupca ( bo przecież nikt tak sobie nie robi takich fatalnych zdjęć przedmiotu który chcę sprzedać ), bezwypadkowy mało używany i garażowany to skąd korozja nadkoli.CE się świeci ( obstawiam dziurawy wydech ) trzeba podjechać do serwisu i przy okazji sprawdzić całe auto, ale czy warto myślę że do tych 9500 ( do negocjacji ) trzeba dołożyć kilka tysięcy aby zrobić auto z tego egzemplarza.Liczba wyświetleń 4500 czyli chyba już długo ogłoszenie wisi ale kupca brak.
Proponuje zachować zimną głowę i nie reagować na takie ogłoszenia, a jeśli już oglądać auto to w towarzystwie drugiej osoby patrzącej chłodnym okiem rozumiem że ten model fajnie wygląda ( mój następny to będzie właśnie GK ) i oby nie tylko stojąc po domem.
rdgz:
tak, faktycznie stoi długo , kilka miesięcy temu był wystawiony za 14000:)
Nawigacja
[#] Następna strona