Forum > Zakup Hyundaia
KUPNO - Coupe/Genesis
skali:
13 za GK? Nas porządne GK trzeba wydać 15-20 tyś - bynajmniej ja bym tak zrobił żeby nie wbić sie w jakiegoś zajechańca.
A golf? Poprostu golf. Prosty samochód dla prostych ludzi, inaczej tego skomentować nie potrafie
Rafson:
--- Cytat: "skali" ---13 za GK? Nas porządne GK trzeba wydać 15-20 tyś - bynajmniej ja bym tak zrobił żeby nie wbić sie w jakiegoś zajechańca.
A golf? Poprostu golf. Prosty samochód dla prostych ludzi, inaczej tego skomentować nie potrafie
--- Koniec cytatu ---
coupe z linka było za 15800 golf był za 13 tys. rozumiem, że samochody z dwóch różnych bajek, ale chodzi mi o to czy hyundai ma jakieś punkty które są problematyczne. Czyli coś w stylu wtryskiwaczy w dieslach czy problemu z rdzą jak mazdy. Trochę się naczytałem na internecie i takie informacje się często pojawiają. Z opini na auto centrum wynika, że samochód jest mało awaryjny i udanych. Ale za dużo recenzji tam nie było. Nie doszukałem się informacji o korozji, może coupe jest w ocynku? Na pewno będzie droższy niż golf, ale czy zrujnuje portfel przeciętnemu zjadaczowi chleba, który chciałby coś więcej niż prosty samochód?
skali:
Wg mnie nie zrujnuje Ci portfela :) Zarejestruj sie na forum Hyundai Coupe Club, tam dostaniesz jasne informacje. Też rozgladałęm sie za GK, ale niestety nie starczyło pieniążków na ładny egzemplarz, ale wiem że RD2 nie odstaje z cenami eksplaatacji od GK. W ocynku to on nie jest. Chyba jedyne na co trzeba uważać to czy auto nie było gdzieś walone albo robione z kilku, bo jest tego wysyp. Ewentualnie zajechane przez jakiegoś domorosłego ściganta.
NieAmator:
Hyundai nie ma punktów problematycznych i możesz mi zaufać bo przez pare lat miałem 4 H a przez rodzine przewinęło się ich aż 7;)
Rafson:
No właśnie same dobre opinie o hyundai'u słyszałem, lub czytałem niestety auta rzadko spotykane i żaden ze znajomych nie ma takiego samochodu a wtedy bym się wiele dowiedział. A jak jest z miejscem z tyłu? w 4 osoby podróż 200 km zmęczy?
Nawigacja
[#] Następna strona