Forum > i30 FD

Miganie wyświetlacza licznika

<< < (2/14) > >>

grzekrys83:
Miałem podobny problem.
Wprawdzie jeszcze na gwarancji mi wymienili, ale ponoć to się często zdarza.

konradek:
W moim również na gwarancji został wymieniony - teraz nie trzeba cofać licznika :-) bo dostałem samochód ze stanem licznika chyba 1

Nabuknedasar:
Teoretycznie powinni w ramach akcji serwisowej wszystkim wymienić - z tym, że wymieniają cały zestaw wskaźników z komputerem. Jeśli na swój koszt to odpada (gruba kasa) i warto by się do jakiegoś elektronika zgłosić (podobno wadliwe połączenia w układzie wyświetlacza mieli)

grzekrys83:

--- Cytat: "konradek" ---W moim również na gwarancji został wymieniony - teraz nie trzeba cofać licznika :-) bo dostałem samochód ze stanem licznika chyba 1
--- Koniec cytatu ---

Mi również oddali nówke sztuke z przebiegiem 0 km :D a miałem juz pona 100k

Miki1975:
Mnie tez zaczął migotać licznik przy st. 14420 - musiałem nagrać telefonem filmik aby serwisowi przedstawić to migotanie (na gębę nie chcieli). Po obejrzeniu filmiku wymieniony na gwarancji w ciągu 1 h (czas oczekiwania na licznik 7 dni roboczych). Po zamontowaniu licznika pokazuje km od  1 . Koszt ustawienia licznika na stan 14420 - serwis wycenił na 50 zł. Ciekawe za co? powinni z marszu ustawić na stan poprzedniego licznik. Tak tylko pozostał wpis w KG o wymianie gwarancyjnej.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej