Forum > ix35 EL

Jakie Gadżety/Wyposażenie zakupiliście do swojego ix35 i jak wygląda?

<< < (3/7) > >>

Cristobal:
Ja wczoraj 10.09 zamontowałem chromowaną końcówkę tłumika kupioną na alli i powiem szczerze że robi robotę-miałem opór czy będzie wyglądało i wygląda naprawdę fajnie-za 47zł zadowolenie bezcenne :D

Ten temat z półką w bezpiecznikach też mi się podoba -zawsze to coś użytkowego więcej -jak mogę poprosić o linka albo zdjęcie jak wygląda byłoby fajnie.

Rafi133:
Więc Panowie niestety. Półeczka zamiast pokrywy bezpieczników nie pasuje do IX35 :(. Pasuje za to do Tucsona (tak jak w opisie na Ali) - oddałem za piwo znajomemu.

Karol86:
U mnie poszło trochę kasy ale wygląd oryginalny przed lifta wogole mi się nie podobał...kupiłem to auto przez przypadek ( b.dobra cena ). Teraz po modach wygląda dla mnie duuuzo lepiej. Poprawiłem to co było dla mnie nie ładne...mianowicie.

1) dokładka zderzaka z wersji fuel cell plus jeszcze dokładka TRX
2) halogeny z kratkami z wersji fuel cell
3) lampy przednie po lifcie z LED
4) grill Ala ,,tuscon"
5) nakładki na nadkola
6) dokładki boczne spoilera tylnego
7) dokładka zderzaka tylnego z dwiema końcówkami
8) koła 19" z najnowszego Nissana juke
9) radio multimedialne

W planach na styczeń:

1) kierownica z i40
2) lampy LED smoke  z allegro ( Ori lifty strasznie drooogie-kupie ogólnie w dobrej cenie ;)

W planach na wiosnę ale to zobaczę czy sprzedam 19;) koła 20" mam na oku

AndrzejO:
Karol dawaj zdjęcie jak Ci te nakładki na nadkola wyszły!!!;) Obiecałeś wrzucić jestem ich baaardzo ciekaw!;)
Noooo kierownica w ixie jest taka sobie ta z i40stki faktycznie duuużo ładniejsza.
Daj znać co wymyślisz z tą kierownicą.

Brt:

--- Cytat: Karol86 w 13 Grudzień 2020, 22:18:15 --- Teraz po modach wygląda dla mnie duuuzo lepiej
--- Koniec cytatu ---
Pokaż jakieś zdjęcia po zmianach

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej