Forum > ix35 EL
Jakie Gadżety/Wyposażenie zakupiliście do swojego ix35 i jak wygląda?
Cristobal:
Cześć
Na bazie własnych zakupów (ktore nie zawsze były trafne i zostały zalożone w ix35) może powymieniamy się naszą wiedzą -kto jakie wyposażenie/gadżet kupił i jak wygląda oraz czy się sprawdził -taka informacja pomoże innemu użytkownikowi naszego Hultaja.
Zacznę przykładem moim-noszę się z zakupem lamp tylnych led (model przed liftem) -upatrzyłem sobie w sklepie internetowym petr...pl i nie wiem czy lepiej wygląda na samochodzie wersja red czy black (kolor samochodu czarny).
Pozdrawiam i Zachęcam -powymieniamy się naszymi trafionymi i nietrafionymi pomysłami na naszego ix-a
Cristobal
jacek2:
W moim ixsie z 2010r były zwykłe lampy z tyłu chyba z żarówkami (nigdy ich nie wymieniałem) i wg mnie były najlepiej dobrane wizualnie do wyglądu auta. Potem każde zmiany wprowadzone przez producenta powodowały że wygląd auta tracił znacząco w moich oczach. Przód- i owszem wyglądał przyzwoicie, zwłaszcza w ledach, ale tył-kiszka....
stryjek998:
Lampy ledowe do jazdy dziennej (drogie ) ,videorejestator DOD LS 500 ( droga zabawka ) z tylną kamerką i teraz Radio Nawigacja na andku 10 (czeka na montaż )Termin zaklepany na 10.08
AndrzejO:
Witam
No to ja dodam swoje mody;):
- felgi lato 18/zima 17 plastidip w czarnym macie
-cały grill łącznie ze środkową belką plastidip czarny mat
-końcówka rury wydechowej ( naprawde nie mogłem patrzeć na tą oryginalną rurę!)
-wszystkie światła wewnątrz i w bagażniku zmienione na LED ( wreszcie w środku coś widać)
-dodatkowa półka w podłokietniku
-zmieniona gałka zmiany biegów na skórzaną ( z oryginalnej standardowo zlazł chrom)
-pojemniki w bagażniku wokół butli z gazem. Dokupiłem oryginalną wytłoczkę styropianową wyciąłem otwór na butlę lpg i tak wokół butli zyskałem mnóstwo schowków/półeczek w bagażniku na różne drobiazgi.
W planach mam jeszcze zrobienie gniazd 12V dla dzieciaków z tyłu podłokietnika.
Z każdego mojego modu jestem baaaardzo zadowolony!;)))
Rafi133:
--- Cytat: AndrzejO w 01 Sierpień 2020, 04:30:29 ---Witam
No to ja dodam swoje mody;):
-dodatkowa półka w podłokietniku
--- Koniec cytatu ---
Można coś więcej o tym? Samoróbka czy gotowiec?
Nawigacja
[#] Następna strona