Forum > ix35 EL

Jakie Gadżety/Wyposażenie zakupiliście do swojego ix35 i jak wygląda?

<< < (2/7) > >>

AndrzejO:
Witam
Znany Chiński  portal ;) koszt ok 6$ przesyłka za free!;) Pasuje IDEALNIE i zyskujemy dodatkową przestrzeń pod podłokietnikiem na drobiazgi.

Rafi133:
Faktycznie półeczka podłokietnika i końcówka rury wydechowej z portalu mocno chińskiego robią robotę  ;)
Czekam jeszcze na dostawę zamiennika zaślepki bezpieczników na wersję z mini półeczką.

AndrzejO:
No bo robią;) zarówno końcówka jak i półeczka;)
Zastanawiałem też się nad taką półką zamiast  pokrywki bezpieczników ale nie mogłem odpowiedniej znaleść.
Możesz podesłać linka którą kupujesz?;)wszystkie które są to są do Tucsonów od 2016r.
Ostatnio doszedł jeszcze jeden mod który obiecywałem czyli gniazdo 12V w środkowej konsoli dla tylnej kanapy. Udało mi się nawet kupić gniazdo z niebieskim podświetleniem!;)

Rafi133:
Wiesz co kupiłem właśnie do tucsona :) pomierzyłem tą co mam i tą co oferują i "powinna" pasować ;) zobaczymy jak już dojdzie.
Dziś zamontowałem również oświetlenie led: https://pl.aliexpress.com/item/1781069865.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.11a05c0f3FUtpF

powiem tak.. jasno.. bardzo jasno...aż za bardzo :) ale mi się to podoba

AndrzejO:
Mi oświetlenie LED wnętrza tez jak najbardziej odpowiada;) Daj znać jak tam ta klapka na bezpieczniki pasuje jak dotrze do Ciebie;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej