Forum > ix35 EL

Jakie Gadżety/Wyposażenie zakupiliście do swojego ix35 i jak wygląda?

<< < (4/7) > >>

AndrzejO:
Witam
Dziś do listy modów doszła dokładka tylnego zderzaka.  Coś a la dyfuzor. Znalazłem oryginał z Hyundaia w super cenie. Już dawno chorowałem na taką dokładkę;) Autko wygląda jakoś tak dużo młodziej teraz od tyłu;)

Rafi133:

--- Cytat: AndrzejO w 22 Grudzień 2020, 20:25:32 ---Witam
Dziś do listy modów doszła dokładka tylnego zderzaka.  Coś a la dyfuzor. Znalazłem oryginał z Hyundaia w super cenie. Już dawno chorowałem na taką dokładkę;) Autko wygląda jakoś tak dużo młodziej teraz od tyłu;)

--- Koniec cytatu ---
Wrzuć proszę jakąś fotę jak to wygląda  ;)

BelloBunia6:
Co to jest Ala dyfuzor czy to chodzi o osłonę na zderzak przy bagażniku przed otarciami ?

AndrzejO:
Witam
Tak to wygląda. Dodam że to nakladka z serii oryginalnych akcesoriów  jakie można było zamówic w salonie podczas kupna. Wszystko zafoliowane oryginalnie z naklejkami Hyundaia z fabrycznym wycięciem na hak. Chcialem wczesniej kupić coś  takiego na fb ale w wyniku sledztwa okazało się że tamte to wyroby typu ALI EX.;) Na to wycięcie na haka dochodzi jeszcze taka specjalna kedra która była w zestawie ale chyba nie będe jej zakladał;)

Karol86:
Na foto tylko brak nakładek  na błotniki ( trochę je przerabiam ) oraz felg 19". Jak by ktoś był zainteresowany są na sprzedaż ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej