Forum > Zakup Hyundaia
I40 czy Tucson
mlodyksiegowy:
--- Cytat: "Alonzo_" ---
Inaczej gdyby było pytanie Tucson czy Santa Fe. Ciekawe jak zdecydował autor?
--- Koniec cytatu ---
Autor nie zdecydował :roll: , może mam paranoje ale z grubsza wygląda to tak:
- w poniedziałek wstaje rano i mówię sobie biorę i40.....
- we wtorek jest podobnie ale z typem na Tucsona....
- a w środę mówię sobie tak - ale jesteś głupi po co ci nowy samochód skoro stary jeździ, grzeje nie psuje się i jest mega tani w utrzymaniu (LPG) oraz serwisie. Po co leasing, po co serwis w ASO przez 5lat, po co znów nowe opony ubezpieczenie itp.
Tak już mam od miesiąca choć raczej szybko podejmuje decyzję to z tą mam jakiś problem, umówiony jestem na ponowną jazdę i40 oraz Tucsonem, zobaczę jeszcze jak się będę czuł w Megane IV Grandcupe (też mi się podoba) i chyba rzucę monetą :mrgreen: czy brać teraz czy może poczekać i kupić za gotówkę trzylatka.....
Dodam, że między Tucsonem a Santa Fe nie mam dylematu ponieważ ten drugi mi sie nie podoba 8-)
Fred.X:
Megane jest strasznie ciasny w porównaniu do i40 czy Tucsona
waszek_rmc:
Bo megane to bardziej do i30 porównanie niż i40. Jak już szukać alternatywy to KIA Stinger ;)
Alonzo_:
--- Cytat: "mlodyksiegowy" ---
........ zobaczę jeszcze jak się będę czuł w Megane IV Grandcupe (też mi się podoba) i chyba rzucę monetą :mrgreen: czy brać teraz czy może poczekać i kupić za gotówkę trzylatka.....
--- Koniec cytatu ---
Tylko nie bierz tego 1,6 Pb bo tam jest kłopot z LPG :mrgreen: ;-)
mlodyksiegowy:
Wiem, to silnik Nissana nie Renault :mrgreen:
Generalnie rozważam tylko ON, choć Hyundaia w LPG też brałem pod uwagę tym bardziej, że są dedykowane rozwiązania w akceptowalnej cenie niestety ASO wówczas zabiera całą gwarancję mechaniczną co jest absurdem....
Nawigacja
[#] Następna strona