Forum > Zakup Hyundaia
I40 czy Tucson
waszek_rmc:
--- Cytat: "jareckialfa" ---miałem kiedyś Alfę 156
--- Koniec cytatu ---
Zapewne następny właściciel już tak się nie cieszył ;) Co do prestiżu, wczoraj leciał jakiś program na TVN turbo, ktoś w tym programie powiedział coś w stylu ze gdyby nowy Tucson zamiast znaczku Hyundai miał 4 obręcze to nikt by nie mówił, ze brak mu prestiżu. Generalnie odwalili kawał dobrej roboty. Ciekawe jak bedzie z następca i40. KIA co rusz dodaje jakieś ciekawostki do swojej Optimy, nawet jest i 2.0 tGDI.. Hyundai ma jeszcze i45, czyli chyba Sonatę... ale bardziej na Rosję i USA....
Jak to w ogóle jest. Hyundai czy KIA, kto jest nad kim?
Fred.X:
Co do 115 km wersji zawsze możesz dołożyc Power Boxa, jadąc na przegląd porostu go wypinasz i niema śladu , ja również się zdecydowałem na 1.7 115KM
Po drugie skoro producent ma w ofercie wersję 140KM to tym bardziej nie powinieneś mieć obaw
kosmos2011:
--- Cytat: "jareckialfa" ---nie ma co mówić o jakimś prestiżu w obu przypadkach
--- Koniec cytatu ---
Czyżby?
.
jareckialfa:
Jak dla mnie to żadna wyrocznia takie zdjęcie to wszystko rzecz gustu ale jak i40 oraz Tuscon są ładnie wykonane to prawda
Alfred:
Jakby i40 mial wiekszy wybor w silnikach to tez bylby inaczej postrzegany. Ludzie sie troche boja silnika 1.7 i 136/141 KM. Dali by normalny 2 litrowy i ze 180/190 KM to przy jego wygladzie i tym co ma w srodku mogłby przeskoczyc Avensis czy Mondeo. Audi to to nigdy nie bedzie bo A6 w srodku to jeszcze troche inna bajka. Jednak musieliby go pewnie przeprojektowac bo wiekszy silnik to i wiecej miejsca potrzebuje. Moze nastepca bedzie mial wieksza pule w wyborze motorów:)
Nawigacja
[#] Następna strona