Witam wszystkich. Tak jak pisałem - byłem na oględzinach ( niestety rozczarowanie )
1 - samochód po kolizji ( przedni lewy błotnik odstaje od drzwi + rdza między błotnikiem a drzwiami kierowcy )
2 - opis samochodu wzięty z buta : brak podgrzewanych siedzeń , licznik 200000 , poduszki powietrzne - jest 8 jeśli się 4 wozi w bagażniku

)
3 - elementy wnętrza bardzo mocno wyeksplatowane , powycierane , brudne , poprzepalane i nasmarowane plakiem
4 - samochód ma chyba cieczkę :-/ ponieważ dolna osłona silnika jest zmasakrowana i cała w oleju ( sprzedający odpowiedział że to woda bo mył auto he he )
5 - akumulator do wymiany ( nie kreci bez pomiocy )
6 - książka serwisowa na szybko stęplowana , wpisy i pieczątki nie czytelne ( rozmazane )
7- ogólnie stan samochodu po oględzinach wyceniam na 13-14 tyś . Jeżdzić nie jeżdziłem ponieważ sobie odpuściłem
8 - mam nadzieję że sprzedający handlaż nie wciśnie tego santka komuś co się wogóle nie zna ponieważ przewiduję same kłopoty.
Reasumując : autko lekko poobijane , pokolizyjne , cieknące od spodu i bardzo mocno zmęczone. Tak jak kolega wyżej pisze , z Francji zanedbane ( popsikane plakiem wszystko co możliwe )
POzdrawiam wszystkich i szukam dalej