Autor Wątek: Zwiekszenie mocy silnika ale nie Chip Tuning Box  (Przeczytany 13516 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline berni

• HKP
  • **
Zwiekszenie mocy silnika ale nie Chip Tuning Box
« Odpowiedź #30 dnia: 22 Październik 2017, 21:22:05 »
Nie mam zielonego pojęcia. Mogłem zapytać jak byłem u nich ale to przy okazji gdybym znowu się tam pojawił.

Offline berni

• HKP
  • **
« Odpowiedź #31 dnia: 29 Grudzień 2017, 23:05:31 »
Mam możliwość już zgrywać i wgrywać mapy do edc15 i edc 16. Zgrywam mapę wysyłam osobie która się tym zajmuję od lat i robi to naprawdę dobrze, osoba sprawdzona przez warsztaty tuningowe z Krakowa. Mapa wraca wgrywam i jest przebudzenie mocy. Oczywiście radzę auto sprawdzić na hamowni czy trzyma moc. jak by ktoś był ze Szczecina to polecam.

Offline Zibi.S68

• Giełda
« Odpowiedź #32 dnia: 06 Styczeń 2018, 10:48:41 »
mam od trzech lat zrobiony tuning i nic się nie dzieje z silnikiem ale trzeba trochę myśleć jak wykorzystać moc bo pierwsze jak coś poleci to na pewno sprzęgło. Wszystkie samochody miałem wzmacniane i żadnemu nie padł silnik. Natomiast nie rozumiem wpisu, że po tuningu samochód więcej pali 1,5 litra to jest jakaś bzdura. Na różnych forach można wyczytać, iż przeciwnie mniej palą u mnie jest to ok. 0.5 - 0.8 litra przy dotychczasowej jeździe. Natomiast przy wyprzedzaniu jest mega komfort. Sanciaki to nie bolidy F1. Wracając do spalania jeżeli tuning jest źle zrobiony klientowi pokazuje się wykres ile to przybyło a następnie sam właściciel w to uwierzył to go butuje i samochód więcej pali to proste. Dobrze by było w takim przypadku podjechać na inna konkurencyjna hamownię i potwierdzić to za co zapłaciliśmy, a o takich przypadkach słyszałem pozdrawiam wszystkich.

Offline Ericsson

• Giełda
« Odpowiedź #33 dnia: 06 Styczeń 2018, 15:00:33 »
a gdzie robiles ten tuning?

Offline kamien

• HKP
  • **
« Odpowiedź #34 dnia: 08 Luty 2018, 23:02:47 »
Witam. do kolegi berni . Czy cena za soft jest do negocjacji i czy wgrasz go i ewentualni zrobisz poprawki ? Mam wprawdzie chiński Galletto 1260 ,ale boję sie że coś pójdzie nie tak  Pozdrawiam