Forum > Santa Fe (2006-

[Santa Fe CM] Spalanie santka

<< < (5/7) > >>

Andrzej57:

--- Cytat: "aerjot" --- potem programowa wycinka DPF i zobaczymy co dalej ...
--- Koniec cytatu ---
, dalej to możesz mieć problemy na przeglądzie... Czytałem, że podczas przeglądów mają być sprawdzane właśnie takie "wycinki",  ze względu na ostatnie wydarzenia związane  ze smogiem.

aerjot:
Dpf wyciety 4lata temu (a wlasciwie skradziony)  i nie przywrocony ...mimo to na badaniu na wlasne potrzeby nie wychodzi ze skali

Sajgon:
Czytam o waszym spalaniu i ciesze się, że mam GAZ.  Jazda głównie miasto 70%, spalanie 16l gazu /100km. Przy pojemności 3.3 l  :mrgreen:  Myślę, że może być lepiej ale i tak jestem zadowolony.

aerjot:
Jestem juz po modach ...wirus u kolegi ale na oryginalnym sofcie ...
Mocy zyskal (hamownia 177km. Skrzynia super pracuje. Mniej zamula) a spalanie ...trasa/miasto niewieljie roznice ...wychodzi mi 100%trasa (poznan-karpacz) 9,9 ...jazda mieszana (trasa 60/40 miasto raczej szybko) 10,3

powell:

--- Cytat: "Sajgon" ---Czytam o waszym spalaniu i ciesze się, że mam GAZ.  Jazda głównie miasto 70%, spalanie 16l gazu /100km. Przy pojemności 3.3 l  :mrgreen:  Myślę, że może być lepiej ale i tak jestem zadowolony.
--- Koniec cytatu ---

Napijmy się za to, kolego  :mrgreen: Ja również jestem zadowolony, jedynie mógłbym mieć większy zbiornik -> zasięg. Ale wtedy pewnie nie zmieściłby się pod podłogą bagażnika.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej