Czołem Chłopcy i Dziewczyny.
Od jakiegoś czasu mam niewielki problem mianowicie czasem przy odpalaniu zawiesza się silnik pracuje jak by na 3 tłokach a nie na 4 dodam że wtedy kopci raz na niebiesko raz na czarno śmierdzi niesłychanie aż wstyd. Brak reakcji na gaz po chwili gdy wcisnę pedał gazu na max pomalutku podchodzą obroty i tak mniej więcej przy 3tyś obrotów nagle wraca do normy póki co zdarza się to raz, dwa razy w tygodniu. Stwierdziłem że któraś świeca nie daje rady więc przy wymianie oleju w serwisie dodam Autoryzowanym

postanowiłem wymienić na nowe 4 świece żarowe ale niestety nic to nie pomogło chociaż jedna na 2 tłoku była wypalona. Na komputerze brak błędów. Przejechałem już około 2 tys km dolałem oleju do kosiarek podobno pomaga smarować wtryski. Chciałbym zasięgnąć waszej opinii jakie macie pomysły, ja osobiście sadzę ze jakiś wtrysk się zawiesza ale zachodzi pytanie jak wyjmą mi wtryski i zawiozę do sprawdzenia i akurat nie zawiesi się to czy coś stwierdzą.
Dodam że posiadam auto kupione w polskim salonie przez Dziadka no i ja go od Dziadka odkupiłem ma ogromny przebieg aż 110 tyś km silnik 2.2 crdi 155km 4x4 co o tym sądzicie pozdrawiam i docenie wszytkie podpowiedzi

??