Forum > Tucson JM
Klekotanie silnika
Kimiarizona:
a w jaki sposób można zdiagnozować to koło zmiennych faz rozrządu? :)
waszek_rmc:
Ja nie umiałem tego zdiagnozować, zrobił to mój mechanik... Posłuchał, rozebrał - było już wszystko jasne. U mnie dźwięk był typowym terkotaniem, takie kle kle... Wyczulony byłem, bo ta sama usterka borykała Lagunę, którą miałem poprzednio. Tam, zawsze po rozgrzaniu klekotało
Kimiarizona:
zawsze jeździłem dieslem i nigdy nie miałem problemów to moja pierwsza benzyna i chyba nieźle się z nią wpakowałem auto kupiłem na wiosnę i teraz zaczynają się dziać takie cuda. autko jak na swój przedział cenowy bardzo fajne i miało być bezawaryjne :P
[ Dodano: 2016-11-08, 20:12 ]
hmm kolego waszek czy mogł bym cię znaleźć na fejsie? bym Ci przesłał ten filmik 669633543 to mój nr tel może byśmy się zgadali jakoś bo już jestem w desperacji z tym samochodem :)
Shadows:
Witaj w klubie, ja do teraz rwę włosy, że nie dołożyłem do X3 lub X5 i kupiłem Tucsona zamiast kontynuować przygodę z bezstresową marką :D
Spokojnie, ponaprawiasz i spokój na chwilę ;)
Kimiarizona:
hehe żebyś wiedział miałem 2 diesle i z oboma nie miałem tyle problemu co z tym jednym :) ale może tylko ja trafiłem na takie autko od handlarza który nie do końca okazał się w porządku bo mam auto od wiosny i juz wymieniłem sprzęgło tuleje wahacza półosie mają luzy i poduszki pod silnikiem już ledwo zipią :)
Nawigacja
[#] Następna strona