Forum > Matrix / ix20

Opinie użytkowników Matrix'a

<< < (3/3)

jfidelk:

--- Cytat: "mihu_24" ---No i kupiłem: MAtrix GLS 2005 rok,1,6 (103KM) 47 kkm przebiegu(nawet gdyby "kręcony" to nieświadomość cieszy).Jak na razie jesteśmy zadowoleni.Widoczność z miejsca kierowcy jest więcej niż dobra,motorek żwawo kręci ale powyżej 3000 rpm robi się trochę głośno no i droge na kołach słychać.Autko naprawdę praktyczne,bez zbędnych "bajerów" .Osobiście brakuje i podłokietnika pomiędzy przednimi siedzeniami.
Widzę ,że mam drobne problemy z elektryką np.jak włączę przeciwmgielne z przodu to gdzieś robi się lekkie zwarcie,bo zapala się lewy halogen i lekko żarzy się prawy przedni migacz.
Pytanie do użytkowników:czy sterowanie szybami i lusterkami jest podświetlone całkowicie?tzn.czy wszystkie przyciski po włączeniu świateł są podświetlone? u mnie tylko "hebel" od szyby kierowcy jest podświetlony...a reszta już nie :roll: :?:
--- Koniec cytatu ---

U mnie tak samo podswietlony jest tylko jeden przycisk od szyby - albo tez sie przepalily pozostale, albo ten typ tak ma :)
Auto jest kiepsko wyciszone, trzeba sie przyzwyczaic (albo kupowac super ciche opony :) ) - dokladnie to kiepsko wyciszone sa kola i silnik. Dach, drzwi - tu juz jest bardzo przyzwoicie.

Ogolnie - zadowolenia z auta zycze ;)

mihu_24:
Dzięki!Głównie Matyziem powozi moja żona.Jeszcze na dniach wrzucę tam audyjko - oczywiście Clariona jak tylko poczta dostarczy :-? i szum nie będzie aż tak uciążliwy:)
A co do wyciszenia - być może uda mi się na wiosnę lub w lecie dołożyć parę mat tu i tam.Zależy to głównie od czasu,którego co raz mniej :cry:
I jeszcze przy okazji: poszukuje alusków do tego autka.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej