Forum > Tucson TL

[Tucson TL] Akcje serwisowe TL

<< < (10/11) > >>

Jerry16:
O co chodzi z tym zaczepem maski? Zauważyłem, że maska, w moim 1 miesięcznym Tucsonie, po zamknięciu ma lekki luz i nie tam regulacji jak w klapie tylnej. Czy to takie były objawy do wymiany?

marekj:
U mnie żadnych objawów nie było. Jedź z tym do serwisu, niech zrobią żeby luzu nie było

Lider:
Doszła akcja serwisowa dotycząca wymiany kart SD w nawigacji fabrycznej.
Druga akcja o jakiej dziś słyszałem a która weszła w tym roku jest związana z trzecią lampą stopu. Szczegółów nie znam. Póki co jeszcze tego nie naprawiają.

pszczola26:
Ja byłem na akcji serwisowej, jeśli chodzi o trzeci stop to sprawdzją czy nie jest popękany, bo podobno była tak seria pękających lamp. U mnie było ok. Gość z serwisu mówił, że popękane wymieniają na nowe.

marekj:
Dzisiaj oddałem auto na przegląd po 30kkm i dowiedziałem się że jest jakaś akcja serwisowa dotycząca włącznika świateł stop. W/g VIN mój się za to załapał.

[ Dodano: 2017-02-01, 15:59 ]
Korekta: To jednak nie chodzi o wyłącznik tylko tak jak pszczola26 napisał o trzecie światło. Moje nie jest peknięte przynajmniej nic nie zauwazyłem ale mam wrażenie że jest lekko zaparowane. W każdym razie jak sprowadzą to wymienią.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej