Forum > Tucson TL

[Tucson TL] Akcje serwisowe TL

<< < (11/11)

Mali:
Była akcja na wymianę trzeciego stopu, pękał plastik przy dyszy spryskiwacza, podobno ten otwór na dyszę był mniejszy niż dysza i od tego pękało,, była też akcja na aktualizację systemu navigacji bo podobno się wieszał, u mnie faktycznie czasami po wyłączeniu wstecznego i kamery cofania czasami zostawał czarny ekran. Póki co po aktualizacji nie zauważyłem żeby się przywiesił

syga85:
Jest kolejna akcja serwisowa. Z tego co powiedzieli w serwisie dotyczy oprogramowania sterowania silnikiem ale w serwisie nie maja jeszcze plików z tym oprogramowaniem.

marekj:
Który silnik?

slawekk:
Ja dzisiaj byłem w serwisie z powodu trzeciej lampy stopu. Odkryłem że w środku są krople wody (pewnie spryskiwacza) oraz nie świecą się dwie diody (pewnie zwarcie z powodu wody) i potwierdzam że jest na nią akcja serwisowa, moja została wymieniona na nową.
Przy okazji załapałem się na następną akcje serwisową dotyczącą zmiany oprogramowania ECM. Niestety w serwisie nie uzyskałem informacji o co dokładnie chodzi i dlaczego wymagana była aktualizacja soft-u.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej