Forum > Tucson TL

[Tucson TL] Akcje serwisowe TL

<< < (9/11) > >>

slawekk:
Ja byłem ostatnio w serwisie z racji przeglądu oraz akcji serwisowej. Gość poinformował mnie że w ramach akcji wymieniają zaczep, wiązkę i aktualizują oprogramowanie wskaźników. Więc wydaje mi się że akcja jest jedna i dotyczy aktywnej maski silnika.

Miras2016:
Chyba zakres czynności serwisowych zależy od modelu. Ja mam benzynę i wymieniono tylko zaczep klapy. Gdy spytałem o wiązkę to nic im nie było wiadomo w tym temacie.

dybcu$:

--- Cytat: "michalkrak" ---my bylismy ostatnio na akcji i wiazke tez wymienili także... wszystkich to czeka... kolejna wizyta w serwisie.. choć u nas pojawil sie problem po tej akcji serwisowej mielismy srednie spalanie miasto 6.8- 7.4 - trasa ok 6.4 ,a po akcji w trasie spalanie 6.8-7.0 a po miescie ok 9l bylem na sprawdzeniu na kompie i nic nie wyszło i nie wiedza o co chodzi.... ot taka ciekawostka
--- Koniec cytatu ---

w zeszły czwartek byłem na akcji serwisowej i zauważyłem dokładnie to samo. Samochód pali tyle co przy wyjeździe z salonu w zeszłym roku.

konik6k1:
Koledzy ja mam pytanie dotyczące zamka maski - od wczoraj po dolaniu płynu do spryskiwaczy nie mogę zamknąć maski !!! Czy ktoś już miał taki problem ? Dziś dzwonię na serwis umówić się na przegląd i wymianę zamka.

P.s. Może ktoś podpowie jak zamknąć maskę i wytrzymać do środy (wtedy mam przegląd)?

kosmos2011:
Likwidacja pomarszczeń na siedzeniach.

https://yadi.sk/d/f4WdIkU2wnyjS

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej