Forum > ix35 EL
[ix35 EL] Wygłuszenie drzwi, bagażnika, nadkoli
mmarcu:
--- Cytat: "ROTHMANS" ---
--- Cytat: "canion" ---Stad pytanie. Gdzie w wawie można taką usługę zamówić?
--- Koniec cytatu ---
Chcesz mogę dać Ci na prv. namiary do gościa, montowałem u niego audio i wygłuszałem wszystkie drzwi co do roboty nie mam żadnych zastrzeżeń
Pracuje na Okęciu
--- Koniec cytatu ---
Też poprosiłbym o kontakt na priv. Dzięki.
dymek:
--- Cytat: "ROTHMANS" ---
--- Cytat: "canion" ---Stad pytanie. Gdzie w wawie można taką usługę zamówić?
--- Koniec cytatu ---
Chcesz mogę dać Ci na prv. namiary do gościa, montowałem u niego audio i wygłuszałem wszystkie drzwi co do roboty nie mam żadnych zastrzeżeń
Pracuje na Okęciu
--- Koniec cytatu ---
czemu ja jeszcze niedostalem kontaktu do goscia? ;-)
dzieki i pozdrawiam!
firefighter1:
a może ten tajemny kontakt do działu "Warsztaty Polecam" czy jakiegoś takiego?
k3nio:
Trochę stary temat, ale w tym momencie też jestem zainteresowany wygłuszeniem drzwi, bo jakość grania głośników to jakaś pomyłka.. Ktoś już ma ten etap za sobą i podzieli się efektem?
Btw.. to nie ingeruje w gwarancje?
klemens:
Jestem zdziwiony tym wątkiem. Moim zdaniem, auto jest ciche (jak na SUVa, oczywiście) a drzwi są i tak zaje..... ciężkie. Jakość głośników oceniam średnio z plusem. Może zależy, kto się do czego przyzwyczaił... Czyżby takie były różnice w poszczególnych egzemplarzach? Mój jest (produkcja) grudzień 2011 diesel(184KM), style, 4wd. Jedyna rzecz, która mi lekko przeszkadza w tym aucie (oprócz klekotu diesla :lol:- wyjątkowo upierdliwego, w tym modelu) to trzeszcząco-stukająca klapa bagażnika na dużych nierównościach. Problem usunąłem przez większe odkręcenie odbojników. Teraz PRAWIE nie stuka ale trzeba mocno pierd..... klapą, żeby zamknąć bagażnik.
Nawigacja
[#] Następna strona