Felkner-nie odpowiedziałeś na moje pytanie. Slogan "Wiem co mówię" nie wystarczy :lol:
Proszę jeszcze raz, skoro piszesz: " Olej Polecany do naszych 2.0 CRDI to MITASU ULTRA DIESEL CI-4 5W-40" to podaj KTO POLECA TEN OLEJ DO SILNIKA 2.0 CRDI.
Druga sprawa: twierdzisz, że oleje Mitasu są dużo lepsze niż Liqui Moly, więc łaskawie nie odsyłaj mnie do czytania tego czy tamtego, tylko podaj wyniki badań jakiegoś laboratorium albo instytutu, który te oleje zbadał i porównał.
Śmieszy mnie używanie przez ciebie sformułowań typu: "Wiedza którą dysponuje jest potężna" :mrgreen: oraz "mógł by sprzedawać i oleje dostępne na stacjach benzynowych ale ma wybrane jedne z najlepszych marek" :shock: . Na jakiej podstawie wypowiadasz się w imieniu tego Czarnegopaliwa jakbyś był nim samym i tłumaczysz nam co mógłby itd. :lol: Poza tym jeśli już "Przydała by się nam taka osoba na forum która pomagała by w doborze oleju itp" to ja uważam że było by to o.k. gdyby ta osoba robiła to BEZINTERESOWNIE. Jeśli to jest zwykły sprzedawca oleju, to już wygląda po prostu na naganianie klientów na forum bo wiadomo, że poleci swój olej a nie inny :lol: