Forum > Matrix / ix20
[ix20] [ix20] Zadowolenie rośnie razem z przebiegiem- wpisuj
TomPL:
--- Cytat: "Dzius" ---
Myślę że z silnikiem 1.4 turbo jeździło by się na tyle dobrze, że nie chciałoby się innego samochodu. A tak pewien niedosyt jest. Ale cóż producenci myślą tak jakoś inaczej niż potrzeby klientów by wskazywały. Jak się uprą by nie dawać lepszego silnika to nic ich nie przekona. A teraz uparli się że nie będzie następcy IX20. Co za nierozsądni ludzie !!!
--- Koniec cytatu ---
No właśnie - IX20 niby następca Matrixa a teraz to już tylko Tucsony mamy sobie kupować?!
Mój Matrix mi się sypie (właśnie sprężarka w klimie poszła) i zastanawiałem się czy nie zakupić IX20 ale czytając ten wątek to można się rozmyślić...
kri$:
Kurcze, chyba robisz błąd, zawsze się trafi jakiś felerny. Mój ma 8 lat wprawdzie niecałe 70.000, ale praktycznie bez awarii.
nadamus:
pokaż mi model auta w którym nic się nie dzieje- podpowiem- nie ma takiego. wystarczy wejść na forum danego producenta i poczytać- w każdym coś się dzieje, a to spala olej, a to trzeszczy, w innym wał wychodzi bokiem itp. najbardziej bezusterkowym jest ... autobus MPK, PKS a w długie trasy - pociąg. do tego naprawy nic nie kosztują ;) i mogą palić naprawdę dużo ale pasażerów to nie obchodzi. ;) ;)
Mans:
--- Cytat: "TomPL" ---
No właśnie - IX20 niby następca Matrixa a teraz to już tylko Tucsony mamy sobie kupować?!
Mój Matrix mi się sypie (właśnie sprężarka w klimie poszła) i zastanawiałem się czy nie zakupić IX20 ale czytając ten wątek to można się rozmyślić...
--- Koniec cytatu ---
@TomPL a co takiego wyczytałeś w tym wątku, że się tak zraziłeś do Ix20 :-o
Jest to jeden z najmniej usterkowych modeli Hyundai w tym segmencie dostępnych jeszcze na rynku polskim ;-)
Jakieś tam wady oczywiście posiada ale przy innych markach
to są naprawdę drobiazgi 8-)
Uwierz mi Kolego na słowo przy modelu Matrix, Ix20 to inna planeta :-)
Jak to mówią nie ma się nad czym zastanawiać tylko kupować ;-)
Będziesz Pan zadowolony :-)
Flanker:
Witam.
Mój IX20 przekroczył właśnie 200000 km :) Przez ostatnie 2 lata zmieniałem jedynie olej co ok 15000 km.Jedyną atrakcją w tym czasie była wizyta w salonie Hyundaia, spowodowana usterką czujnika airbaga. Trzaski ,stuki ....ale i tak go lubię ")
Nawigacja
[#] Następna strona