Forum > Zakup Hyundaia

[Tucson TL] zakup tucson

<< < (2/4) > >>

wuser:
Najlepiej wpasować się w grupę zawodową, dla której Hyundai daje upusty.
Tu masz link do opisu wysokości upustów dla grup zawodowych.
https://www.hyundai.pl/Oferta/dla_firm/Grupy_zawodowe/
Co ciekawe dają też upusty dla emerytów wymienionych tam grup zawodowych.

damian:
Dzieki za zainteresowanie ale temat jest mi znany i niestety ani ja ani nikt z najbliższej rodziny nie łapie się do żadnej z grup faworyzowanych przez HMP, nawet myślałem coby tylko na potrzebny zakupu zrobić licencje taksówkarza :D ale potrzebna jest działalność gospodarcza wiec za dużo kombinowania. gdyby to była KIA to jest akurat grupa na którą się łapie, niestety nie w Hyundai.

Dlatego bylem ciekaw detali zakupu forumowiczów którym udało się uzyskać tak dobre ceny, szczególnie ze popyt jest stosunkowo duży - w marcu ~450 rejestracji nowych egzemplarzy Tucsona w Polsce. Niestety owi forumowicze chyba po zakupie już tutaj nie zaglądają ;)

wuser:
Ja z promocją dla grupy zawodowej uzyskałem rabat 12% dla rocznika 2016 i wersji Comfort.

Nie cytujemy (szczególnie w całości) wypowiedzi, na którą odpowiadamy, jeśli jest ostatnim postem w wątku. Usunięcie cytatu. tekla

wuser:
Niedługo będę odbierać Tucsona z salonu (Comfort).
Co radzicie sprawdzić podczas odbioru i jak ?

eofil:
Witam
Ja zamówiłem 1.6 T-GDI 7DCT 4WD (177 KM) wersja style + pakiet bezpieczeństwa + aut. klapa + felgi 19 dostałem upust od ceny wyjściowej 151590 do zapłaty 134890 upust 16700 i mam nadzieję jeszcze na jakieś akcesoria Pozdrawiam

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej