Forum > Zakup Hyundaia

[Tucson TL] zakup tucson

(1/4) > >>

rafus22:
Witam mam do was pytanie odnosnie zakupu hyundaya tucsona z silnikiem 1,6GDI 132KM w wersj komfort. Cene jaką utargowalem to 81 tyś  auta jest z 2015 r. Czy  czy ktos wynegocjowal  inna cene. Chcialem jeszcze zapytac  o komfort jazdy  i ogolnie jak sie sprawuja takie silniki .jeździłem tym autem ale moze z 10km wiec  to nic z jazda kilku letnia. PROSZE O ODPOWIEDŹ .Pozdrawiam.

Spokospoko:
Negocjuj dalej. Za podobną kasę kupiłem właśnie 1,6 132km Comfort metalic ale 2016 rok.

Powodzenia.

rafus22:
Zamowilem 80 tys wersja  style kolor bialy ....+ komplet opon zimowych nokian

wąski:
Gratulacje!!! Kiedy odbierasz?

damian:
Panowie jak/gdzie wam udaję się uzyskać takie ceny. Czy te ceny podane przez was uzyskaliście przy zakupie na osobe fizyczna/prywatnie czy może był to zakup na firmie lub łapaliście się na rabat którejś z grup zawodowych promowanych przez HMP? Ja osobiście w styczniu max jaki wytargowałem w Krakowie i Reszowie na 1.6 GDI Comfort to 2K w stosunku do cennika lub opony zimowe gratis, próbowałem też parę pierwszych lepszych salonów z okolicznych województw mailowo ale nie było lepiej.  Teraz jest  limitowana wersja Go! (wyposażenie w. Comfort + dywaniki i oznaczenia Go! 5K taniej niż w. Comfort) w cenniku za 90K, zakładając ze dostane ten sam rabat co w styczniu to bez metalicu wychodzi 88K. Zanim zrobię kolejne podejście chciałbym wiedzieć jakich argumentów używacie :)
Z góry dzięki za pomoc!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej