Forum > i30 GD

[i30 GD] nawiewy

(1/7) > >>

cinek1:
Witam czy w naszych i30 nie idzie nastawic nadmuchu jednoczesnie ns szybe i np nogi? Widze ze z przyciskow lipa ale moze jest jakas recepta na to? W poprzednim aucie tak mialem. Pozdr

piwi:
U mnie w i30 GD z 2012r. można ustawić jednocześnie na szybę i nogi. Właściwie to na wszystkie kierunki na raz można ustawić. Klima manualna.

cinek1:
No ja mam manualna ale jak nacisne szyba swieci sie na pomaranczowo jak wcisne np nogi gasnie i zapala sie na niebiesko nogi hmm jak to rozgrysc?

[ Dodano: 2016-02-05, 21:19 ]
Ogolnie na nogi twarz to moge jednoczesnie wszystkie ale jak na szybe to nie albo na szybe albo te 3 pozostale

piwi:
Wydaje mi się że mylisz funkcję rozmrażania przedniej szyby z kierunkiem nawiewu. Kierunki nawiewu masz trzy - góra (czyli na szyby), na wprost i w dół. Możesz te trzy włączyć jednocześnie czy nie? Dosyć chaotycznie piszesz i ciężko zrozumieć, wybacz :)

cinek1:
Ok jestem w domu czyli mam opcje rozmrazania szyby na to wychodzi. Moge wlaczyc 3 naraz ale myslalem ze ten przycisk ze znaczkiem szyby to jest nawiew na szybe a wychodzi na to ze nie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej