Forum > i30 GD

[i30 GD] nawiewy

<< < (2/7) > >>

pafciokrak:
No dobra bo się pogubiłem teraz :)
To czym się rozni w takim razie wlaczenie nawiewu na szybe (zalozmy ze tylko na szybe) z tego panelu z trzema przyciskami od tego nawiewu wlaczanego tym większym przyciskiem po lewej od tego poprzedniego ?

cinek1:

Dodano: 2016-02-07, 23:12
Nie wiem na jakiej zasadzie dziala to szybkie rozmrazanie bo chyba chodzi ci o 2 przyciski na szybe jeden ze znaczkiem szyby 2 z panelu gdzie jest znaczek nawiew nad glowe

pafciokrak:
Chodzi mi o ten duzy najbliżej kierowcy, dalej sa trzy w pionie, od góry: szyba, paszcza, nogi :)
Chodzi mi wlasnie o to czym się one roznia:) Bo niby w opisie tego pierwszego, dużego w instrukcji jest napisane o odszranianiu szyby i wlacza się klima. Tylko jak się ma do tego niska temp na zewnątrz np. -5 st.C + wlaczona klima :)

jurant89:
jak wezme wlacze sama przednia szybe do wlacza mi się klima,ale wylaczam ja i jest dobrze(chyba musze sprawdzić bo nie pamiętam)

pafciokrak:
No ja jak wylacze klime to duzy przycisk tez się "wylacza" i wlacza się ostatnio zapamiętany układ z trzech przyciskow.
Żeby było ciekawiej, to w instrukcji to jest tak namieszane, że wychodzi że duzy przycisk może działać z nawiewem na paszcze i nogi :) Ale to chyba im się ikonki pomylily.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej