Forum > Tucson TL

Tucson - niedopracowane elementy w samochodzie

<< < (12/19) > >>

cinek1:
Witam ja jestem przed zakupem i tak sie zastanaiwam na jakiego suv a zmienic ogladalem i tuscona i kie oraz nissana hmm tuscon wypada najlepiej wizualnie tylko te wady o ktorych piszecie te plastiki spryskiwacze czy zostalibyscie przy wyborze czy szukali cos innego jednak? I jak radzi sobie te benzyna 132 ?

marekj:
Mi się jeszcze nie zdarzyło kupić drugiego auta tej samej firmy co poprzednie ale nie twierdzę że nie kupię znowu Hyundaia.
Z tych wszystkich tu wymienianych wad to te plastiki mnie trochę bolą. Spryskiwacze jakoś mi akurat nie podpadają. Denerwuje mnie jeszcze że do BT nie można podpiąć dwóch telefonów na raz. Słuchawka do ucha za 60 zł to potrafi.

Benzyna/diesel to kwestia subiektywa. Ja wolę diesla.  :mrgreen: Przeliczyłem i wyszło że w ciągu 3 lat się zwróci (była jakaś dodatkowa promocja na diesle) i nie muszę tankować co 600 km tylko co 800

cinek1:
Faktycznie te plastiki taka lipa? Czy tez kwestia dbania wiadomo kazde auto ma plastiki choc w hyundaiu nie podobaja mi sie za fotelami.

marekj:
Ja mam np dwie rysy na schowku przed pasażerem. Żona siadała tam i miała przed sobą jakiś mały plecak - zamki były twardsze od plastiku...  :-?

Może się to da jakoś zamaskować. Spray do kokpitu w każdym razie nie dał rady. Muszę porobić próby gdzieś w bagażniku - jakby się miało okazać, że jeszcze bardziej popsuję  :mrgreen:

wąski:
Ja też mam porysowane plastiki, znajomy twierdzi że przy pomocy opalarki można to naprawić, tak robi w fabryce VW 😊.  Szczegółów nie znam ale jak jeszcze bardziej się zniszczą to go poproszę o naprawę.

Moim zdaniem każde auto ma zalety i wady (moje subiektywne porównania SUVów które mialem okazje testować są opisane na forum). Ja z pewnością dokonałbym zakupu tucsona ponownie!!!!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej