Forum > Tucson JM

Piszczy nowy pasek od wspomagania, przy rozruchu i max skre

<< < (6/9) > >>

piotrkiller:
ostatnio zmieniałem pasek wieloklinowy u mechanika w swoim crdi 140 km i tam z tego co mi mówił pasek sam się napina przez dolną rolkę napinająca. żadnym kluczem nie napinał i wszystko śmiga w ciszy.pasek continental. o jakim napinaniu mówicie?a chyba ze pasek wspomagania jest oddzielnie bo nawet nie wiem.

kosmos2011:

--- Cytat: "piotrkiller" ---chyba ze pasek wspomagania jest oddzielnie bo nawet nie wiem.
--- Koniec cytatu ---

Jest.

http://www.fotosik.pl/zdjecie/018cc8ea68a7e3be

zenziol:
Wspomaganie naprawione -działa bez zarzutu w najbliższym czasie (1-2 dni) przygotuję opis naprawy ,na pewno się przyda dla posiadaczy TUSCA zarówno tych na ON jak i na BS.

elwis666:
Witam. Mi pasek od wspomagania zaczął piszczeć po wymianie rozrządu i podzespołów. Pierwszy pasek GATES piszczał niemiłosiernie, drugi Continental troszkę mniej, obecnie jest BOSCH, piszczy tylko przy maksymalnym skręcie podczas upałów. Magia

Shadows:
Mnie dziś po wymianie rozrządu, wszystkich pasków, oleju, płynu chłodniczego, napinacza paska klimy, pompy wody, filtrów etc spotkał ten sam przykry problem, max skręt na parking i pisk okrutny. Jutro wracam na warsztat aby zerknęli na naciąg pasków.

Brrrr, w Becie miałem ten problem, wkurzał przy kręceniu bąków, ale go ignorowałem, tutaj to nie przejdzie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej