Forum > i20

[i20 PB] podwyższone spalanie ...mrozy ? - słabe ogrzewanie

<< < (3/3)

Kurako:
mój ma pełne nagrzanie po około 4.5 km ;p.

rozwiewam watpliwosci, jak bedzie sie stalo na luzie, i ciskalo pedał gazu, to auto sie nie nagrzeje szybciej, ani tez nie bedzie dawalo wirekszego pradu, np. podczas odpalania na kable :d tak tylko pisze, bo ostatnio jak kolesia reanimowalem na ulicy (jegho auto) to mi kazał gaz deptac ;d i prawie sie z nim nie poklocilem ;d

Grzech61:

--- Cytat: "Kurako" ---.... Jak jade do dziewczyny 5.5 km to pod koniec trasy juz mi ciepło, albo nawet za ciepło :))
--- Koniec cytatu ---

Ciebie to już sama myśl grzeje,bez względu na to ile stopni za oknem  :mrgreen:

Leszek_S.:

--- Cytat: "Kurako" ---bo ostatnio jak kolesia reanimowalem na ulicy (jegho auto) to mi kazał gaz deptac ;d i prawie sie z nim nie poklocilem ;d
--- Koniec cytatu ---

Kazałbym mu znaleźć gościa z Polonezem i zabrałbym kable :mrgreen: ;-)

A na poważnie to jeśli miał duży silnik to tak może być. Miałem taki przypadek, że 1,5 l Lantrą uruchamiałem 2.2l diesla.... Jak mu nie depnąłem po garach to w momencie kiedy koleś przekręcił stacyjkę, żeby zakręcić rozrusznikiem to mi silnik zgasł :shock: było tak duże obciążenie prądowe ;-) Także koleś wiedział, że dzwonią w którymś kościele tylko nie wiedział w którym :mrgreen:

Kurako:
ale on argumentował to tak, deptaj panie, to mi sie szybciej naładauje :D

[ Dodano: 2012-02-05, 12:35 ]

--- Cytat: "Grzech61" ---
--- Cytat: "Kurako" ---.... Jak jade do dziewczyny 5.5 km to pod koniec trasy juz mi ciepło, albo nawet za ciepło :))
--- Koniec cytatu ---

Ciebie to już sama myśl grzeje,bez względu na to ile stopni za oknem  :mrgreen:
--- Koniec cytatu ---

coś w tym jest :D ale jak wracam od niej to mam to samo :D

Kam-mil:
Jak jest mróz -20 to mój i20 1,2 pali 10 po mieście. Mój rekord to10,9.
A mój rekord w drugą stronę to latem na trasie 5,2.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej