Forum > Tucson JM
[Tucson] oryginalne radio cd tucson
wald:
W swoim mam oryginalne hyundaia (do hyundaia radia robi chyba sony, na allegro widziałem go za 300zł) gra bardzo dobrze, nic nie ucieka tylko brak mp3.
piotrkiller:
jak ci gra cd-czysto? jaka jest regulacja tonów niskich i wysokich? Chodzi o to że mam porządne głośniki i nie wiem czy to radio da sobie z nimi radę? czy wiesz jaką ma moc wyjściową?czy to jest to radio co na zdjęciu?
wald:
Tak, to jest to radio. Parametrów tego radia nie znam, ale głośniki grają fajnie. O parametry tego radia zapytaj gościa co go sprzedaje.
[ Dodano: 2012-03-13, 20:19 ]
Dzisiaj przejrzałem internet i zauważyłem, ze ten typ radia przeważnie był w getz, accent i w zależności od typu ramki konsoli w tucsonach. Do tucsona wyświetlały się dwa rodzaje radia w cenie 300$ i wielkością zbliżone do tych co są w mondeo mk2. Ja na swoje nie narzekam.
bobek310:
Witam. Dla mnie te radia są całkiem w porządku. Brakuje mi tylko nawigacji w radiu. Gdyby ktoś słyszał to proszę o informację. Chodzi mi o oryginalne radio z navi może na zamianę?
kamilczarny:
Witam panowie od niedawno mam hundai Tuscon z 2008 roku i mam orginalne radio z bluetooth i niestety nie moge skonfigurować kupiłem nawet specjany telefon taki jak jest wymagany w książce wiec prosił bym o pomoc jesli jest to mozliwe
[ Dodano: 2015-04-06, 11:57 ]
Witam wszystkich juz kiedyś poruszałem ten problem ale nadal nie mogę sobie poradzić z oryginalnym radiem Hyundai Tuscona z roku 2008 te radio ma wbudowany zestaw bluetooth i ja za bardzo nie mogę sie połączyć przez tel z radiem jeśli ktos posiada jakieś informacje był bym wdzięczny za pomoc
Nawigacja
[#] Następna strona