Forum > i30 FD
[i30CW] Oświetlenie wnętrza kabiny
konduktor:
Z tego co widzę, nie jest to oryginał do i30 FD?
bogdanan:
To jest wersja lampy z szyberdachem, zamontowałem w I30 z 2015r. Pozostałe wolne piny wykorzystam do innych funkcjonalności...Potrzebuję tylko rozpiskę złącza które jest przyklejone do podsufitki :-)
AdamB:
Witam wszystkich, gorąca prośba o wsparcie. Pewnie nie jestem odosobnionym przypadkiem, jazda próbna modelem Comfort, zakup wersji Classic - i już po zakupie okazało się, ze brak oświetlenia punktowego w podsufitce (nad kierowcą i pasażerem). Prawdę mówiąc przez myśl mi nie przeszło, ze nawet w niższej wersji wyposażenia może nie być tego oświetlenia. Zamierzam podłączyć we wlasnym zakresie lub w ASO. Kto wie jak można sprawdzić, czy posiadana wersja ma wyprowadzone przewody elektryczne z kostką i mocowanie w miejscu przewidzianym na montaż?? Wiem, niektórzy z Was potrafią to jakoś sprawdzić. Z góry bardzo dziękuję.
AdamB:
czy może jednak ktoś jest w stanie pomóc??
Ariel:
--- Cytat: maureliusz w 22 Czerwiec 2015, 22:07:49 ---Lampkę w podsufitce - mam i ja :-) - pierwszy MOD, aby poprawić sobie humor... z posiadania gołej wersji CLASSIC.
--- Koniec cytatu ---
Bardzo dobra robota zabieram sie u siebie :) mam nadzieje, ze będzie do czego zamocować
Nawigacja
[#] Następna strona