Forum > i40 VF

[i40 VF] problem lakierniczo-blacharski

<< < (5/8) > >>

Venom:
Napewno. Ja pojechałam z rdzą na dachu to zrobili bez szemrania. Sprawdź tylko czy masz wszystkie  serwisy blachy wpisane bo jeśli nie to będą się migać ostro.

mariusz00-82:
Mam zrobiony serwis blachy 02.16 kolejny mam wpisany na 2/18 .Jutro podjadę i to zgłoszę zobaczymy co powiedzą

Venom:
import? Mój jest krajowy ale to chyba nie powinno mieć znaczenia.

Cober555:
Witam 8-) Czy też odnieśliście wrażenie, że Hyundai, zbyt mocno "zaoszczędził" na lakierze? Użytkuje auto od kilku tygodni, głownie trasy i to co się dzieje z lakierem, to jakaś pomyłka. Pełno odprysków, zadrapań itp. Aż nie chcę pomyśleć, jak auto będzie wyglądało za np 2 lata. Moim zdaniem, samochód tak bardzo reklamowany, za nie małe pieniądze, jeszcze porównywany do passata, skody, czy forda, gdzie konkurencja o wiele lepiej sobie z tym radzi, to jakaś kpina.. Mój kolejny minus dla i40, po przeciętnym środku, układzie kierowniczym i układzie zawieszenia, gdzie mój Ford z 2006 roku radzi sobie o wiele lepiej. Niestety Koreańczycy samym wyglądaem nic nie zdziałają :evil:

Venom:
zgadzam się z tobą. U mnie odbudowa przedniego zderzaka , cały ten plastikowy element wyglądał jak po gradobiciu a w pewnych miejscach lakier wręcz się łuszczył. Pojechałem do ASO , zareklamowałem i polakierowali . Na masce tez mam kilka drobnych odprysków ale nie są specjalnie widoczne .Faktycznie  powłoka lakiernicza w tych samochodach to syf .

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej