Forum > i40 VF

[i40 VF] światła w I40

<< < (4/8) > >>

Alfred:
Czyli zmiana swiatel H7 do "dlugich" nic nie da? Bo myslalem zeby je zmienic na jakies Philipsa lub Bosha ktore sa mocniejsze. Lipa;/ bo rowniez uwazam ze jazda na dlugich tym samochodem jest tragiczna. W ix 35 z biksenonem widac wszystko, tutaj nic;/

Alonzo_:
Ja na poczatku zmieniłem na osramy + cos tam % i owszem odrobine jest lepiej, ale nadal cienko.

waszek_rmc:
Podobno Ring Żarówka H7 12V 55W PX26D +120% są bardzo dobre do soczewek. Tutaj ciężko dobrać żarówkę do reflektora soczewkowego. Ja mam philips white vision i w prównaniu z tucsonem to tragedia. Wsadzę je w doświetlanie a kupie te ringi

krzysiekchl:
Tak słabych długich nie widziałem dosłownie oswiecaja ładnie znaki nic wiecej

pudzian3:

--- Cytat: "waszek_rmc" ---Podobno Ring Żarówka H7 12V 55W PX26D +120% są bardzo dobre do soczewek
--- Koniec cytatu ---

mozesz cos wiecej o nich napisac?? czy te ring to nazwa firmy??
musze zmienic zarowki do dlugich bo to jakas porazka jest :( choc juz przeczytalem ze zmiana zarowek nic nie da?? :( lepsze swiatla mialem w Hyundai coupe z 2002roku :D

a w soczewkach mam zestaw HID 8000k :D

--- Cytat: "Alonzo_" ---Ja mało jeżdże nocą to nawet nie patrzyłem na ile tam jest miejsca aby wsadzić może jakies ledowe żarówki z radiatorem z tyłu
--- Koniec cytatu ---

moze byc ciezko to tam wsadzic bo zarowki wchodza tak jak te w soczewkach w ta plastikowa ramke I to dokrecasz... to jest najswobodniejsza zarowka do wymiany ze wszystkich w i40 :D

swoja droga czy poprawili troche swiatla po facelifcie??

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej