Forum > i40 VF
[i40 VF] światła w I40
rulez2002:
nie było różnicy jak były ustawione światła, na Auto czy w ogóle wyłączone - LED i tak się zapalał. W opcjach komputera jest tylko opcja odprowadzania. Może problem tkwi w kombinacji przycisków pilota-kluczyka?
mati83:
Dziwne... U mnie LEDy nie zapalały się nigdy przy otwieraniu samochodu. Czy to pilotem czy przyciskiem na drzwiach. Co innego światła mijania przy włączonej funkcji "Coming/Leaving Home".
waszek_rmc:
Z ciekawości sprawdziłem i faktycznie nie zapalają się ledy po otwarciu pilotem
krzysiekchl:
Wracam do tematu. Uważam, że lampy w mojej i40 i mijania, i drogowe swiecą słabo mimo żarówek. Czy to taka przypadłość czy np lampę należy w środku oczyścić? Drogowe lampy to porażka.
Alonzo_:
Zależy jaką masz wersję.
Hidy na mijaniu świeca przyzwoicie ale drogowe na H7 to dramat. IMO to wina konkstrukcji lampy. Żarókami + X% nic nie poprawisz. Chyba że ktoś ma patent to z chęcia się z nim zapoznam i skorzystam.
Ja mało jeżdże nocą to nawet nie patrzyłem na ile tam jest miejsca aby wsadzić może jakies ledowe żarówki z radiatorem z tyłu, bo chińskie hidy z przetwornicami na drogowych odpadają IMO bo one kilka sekund muszą sie rozgrzewać.
Nawigacja
[#] Następna strona