Forum > Accent

Sonda lambda

<< < (6/6)

kml:
Kris_DG, nie poddawaj sie, moze trochę czasu na to poświęcisz ale za to pomyśl że im to nie ujdzie na sucho :)

Kris_DG:
Byłem tam z mechanikem 10lat stażu w hujdaju. -------- ich tam ladnie udowodnil ze nie potrzebnie wymienili sonde bo to byl skutek a nie powod. Powod plecionka uszkodzona. Gosc juz nawet przez moment zaproponowal zwrot kasy ale co jak stara sonde ucieli tak przewody ze jest bezuzyteczna.

EDIT:
Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę z tego, że masz już dwa ostrzeżenia na koncie. Jeszcze jedno i nie będziesz miał możliwości pisać na forum.

kml:

--- Cytat: "Kris_DG" ---Byłem tam z mechanikem 10lat stażu w hujdaju. ------ ich tam ladnie udowodnil ze nie potrzebnie wymienili sonde bo to byl skutek a nie powod. Powod plecionka uszkodzona. Gosc juz nawet przez moment zaproponowal zwrot kasy ale co jak stara sonde ucieli tak przewody ze jest bezuzyteczna.
--- Koniec cytatu ---

I słusznie :) Szkoda, że nie pociągnąłeś tematu pt "zwrot kasy za robotę i NOWĄ SONDĘ TAKĄ JAKĄ ZNISZCZYLI :>

doman76:
Czasami warto iść na ugode, bo jednak uszkodzili sonde uzywana, a np. dostaniesz nową, np. 50% kosztow nowej oryginalnej sondy, warsztat często się zgodzi dużo łatwiej, a Ty jesteś w sumie też do przodu bo masz oryginał za 50% ceny, fakt może niepotrzebnie wymieniony, ale jednak lepiej mieć 50% niż nic.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej