Forum > Accent

Sonda lambda

<< < (5/6) > >>

Zbyszek:

--- Cytat: "Kris_DG" ---Mila pani powiedziala ze niestety nie odpowiadaja za swoich klientow aczkolwiek postara sie mi pomoc jako czynnik ludzki
--- Koniec cytatu ---

Nie odpowiadają za warsztaty zrzeszone w sieci (każdy warsztat Perfect Service to oddzielna firma, działają jedynie pod wspólnym szyldem). Na pewno po Twoim sygnale firma skontaktuje się z tym warsztatem ale oni na pewno już będą mieli dla nich gotową odpowiedź w stylu: klient ordynarnie zachowujący się, próbuje wyłudzić pieniądze itp. Jeśli będzie kilka takich sygnałów będzie to znaczyło, że faktycznie coś jest nie tak i myślę, że wtedy szyld będzie odebrany.

Vanitum:

--- Cytat: "Kris_DG" ---Wiesz co ja juz sie umowilem na zrobienie tego w piatek z mechanikiem aso. Boje sie im oddac auto bo tak namieszaja ze potem to nawet on nie dojdzie.
Mysle ze skoro to jest sonda uniwersalna to niech sobie ja wezmą wsadzą komu innemu.
--- Koniec cytatu ---

jeśli mam być szczery to nie wierze by odpowiedzią na wezwanie do dokonanie napraw był telefon, z serdecznym zaproszeniem z samochodem do warsztatu. Jeśli w ogóle by zdzwonili to tylko żeby w niezbyt kulturalny sposób przedstawić ci ich przemyślenia na temat tego pisma.

Chodzi o wykazanie, że ty chciałeś z nimi współpracować i że to ich zachowanie zmusiło cie do oddania samochodu do dużo droższego (przynajmniej na fakturze ;) ) warsztatu i że to była tylko i wyłącznie ich wina, przez co to oni powinni ponieść koszty naprawy. Wezwanie ma służyć tylko i wyłącznie zachowaniu procedury, na wypadek konieczności skierowania sprawy do sądu.

kml:
Kris_DG, wpisuj warszat do NIE polecanych a nastepnie piszej wielkie, długi i dokładne pismo do Perfect Service nadając je do wiadmości Auto Swiata czy czegoś w tym stylu.

Kris_DG:
Bede na pewno działał w tym kierunku. Kml uzylem opcji szukaj a mimo to nie moge znalezc tego tematu niepolecane zaklady...

Zbyszek:
Kris_DG, http://forum.hyundaifanklub.pl/viewforum.php?f=69

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej