Forum > i30 GD

Światła pozycyjne / LEd / Automatyczne

<< < (24/25) > >>

ZYGIniemce:
Kolego Łukasz ,może Ty mi pomożesz ,szukam opisu wtyczki w słupku kierowcy ponieważ chciałem podłączyć czujnik deszczu ,ale nie wiem od czego są te przewody wychodzące z deski rozdzielczej,ponieważ  częśc z nich mam wolnych

lukasz536:

--- Cytat: ZYGIniemce w 14 Wrzesień 2020, 17:34:52 ---Kolego Łukasz ,może Ty mi pomożesz ,szukam opisu wtyczki w słupku kierowcy ponieważ chciałem podłączyć czujnik deszczu ,ale nie wiem od czego są te przewody wychodzące z deski rozdzielczej,ponieważ  częśc z nich mam wolnych

--- Koniec cytatu ---
Chętnie bym pomógł, ale obecnie chyba nie ma już dostępu do systemu Hyundai, w którym były schematy.

ZYGIniemce:
A myślałeś może o dołozeniu czujnika deszczu u siebie ?szukałem opisu tej kostki MR11 w słupku ale nie mogę znaleźć ,jak byś u siebie zakładał to mam nadzieję że podzielisz się jak to zrobić

CoreI30:
Odgrzeję temat...
Chciałem się upewnić, czy też tak macie - pod dołożeniu manetki z funkcją auto i czujnika światła zmieniają się z ledów na mijania, ale z powrotem już nie. Instrukcja nic na ten temat nie mówi.

ZYGIniemce:
Kolego ja dokładałem u siebie czujnik i manetkę AUTO i dzisiaj aż sprawdziłem i u mnie jest normalnie zapalają się mijania i gasną LEDY ,gasną mijania i zapalają się LEDY więc tak jak powinno byc

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej