Forum > Lantra / Elantra
[Elantra MD] Tempomat - Elantra MD (2011-2013)
Dziadzia40a:
--- Cytat: "kosmos2011" ---Był jeszcze opcja z podgrzewaną kierownicą :mrgreen:
--- Koniec cytatu ---
Brzmi ciekawie... 8-) Może jakaś propozycja, jakiś pomysł? Może poszukać kierownicy z podgrzewaniem? Masz może numer ASOwski? Taka oryginalna kierownica to genialna sprawa. Wiem, że przycisk (a raczej jego miejsce) znajduje się obok regulacji wysokości świateł mijania. Może moja Elantra ma możliwość podłączenia takiej kiery bez większych modyfikacji? Może wiązka jest i znowu zasada Plug&Play... :)) Kierownice i tak prawdopodobnie kupię nową (tj z tempomatem), więc poszukać głębiej, czy nawet poczekać na jakąś z podgrzewaniem to dla nie problem.
Odnosząc się do tematu flex steer to powiadasz, że ew zaopatrzyć się w kierownicę z nowego modelu i w nowe zegary i to wystarczy? Co do sterownika to skąd taki wytrzasnąć?
kosmos2011:
Kierownica 56110-3X752RYZ
Przycisk 93695-3X200RY
Dodatkowy zwijacz do podgrzewanej kierownicy 56182-3X000
Dziadzia40a:
I tyle? Powinno działać? :shock:
kosmos2011:
Schemat podłączenia podgrzewanej kierownicy w MD.
Wszystkie schemat elektryczne i nie tylko są tutaj http://service.hyundai-motor.com/euro5/index.action
dunlp:
Witam.
Posiadam Elantrę z 2012 roku w wersji comfort, chciałbym aktywować tempomat (strasznie wkurza mnie jego brak) w ASO Autokopex powiedzieli że jest to wykonalne ale oni tego nie robią :(. Możecie kogoś polecić?
Nawigacja
[#] Następna strona