Forum > ix35 EL

[ix35 EL] krzywa kamera cofania

<< < (3/3)

kicek83:
a my mamy patrząc na tył auta po prawej stronie tablicy rejestracyjnej jeszcze za lampkami oświetlającymi tablice. Ale boki, krawędzie dobrze Ci pokazuje??

malarz:
Wyglada na to ze po lifcie zmienili miejsce.
Ostatnio nie jeździłem, ale zrobie to dzisiaj i specjalnie przetestuje szerokość i symetrie linii.
Dam znać o wynikach.

Dodany wczoraj wieczorem.....

Po teście.
Byłem sam wiec niezbyt dokladnie mogłem testować.
Stanałem na miejscówce wzdłuz ulicy. Prawa strona przy krawezniku, lewa +/- 15cm od linii ograniczajacej miejscowke. Prawa linia na ekranie obejmowała kraweznik, lewa była poza linia parkingu.
Wyglada wiec ze sa rownolegle do osi samochodu, szersze od niego lecz przesuniete na lewa (kierowcy) strone.

Jeszcze jedno. Widac wiecej tablicy. Musi wiec dziać sie cos z ta kamerką (lub tablicą). Odpuszcze na razie, ale jak bedzie to sie powiekszac to wale do serwisu.

kicek83:
przesunięte na lewo bo kamerę masz zamontowaną po lewej stronie tablicy rejestracyjnej a nie na środku auta z tego co piszesz to u ciebie widać w "miare" dobrze nie tak jak u nas:( a ja z serwisu jeszcze nie mam żadnej informacji co z tym zrobią

[ Dodano: 2014-12-04, 15:19 ]
Mały teścik naszych kamer poprawiających bezpieczeństwo podczas cofania //www.youtube.com/watch?v=1GsAtDgUFcQ

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej