Forum > ix35 EL

[ix35 EL] krzywa kamera cofania

(1/3) > >>

cark:
Zauważyłem, że żółte linie na wyświetlaczu w radiu NewYork 830, mające pomóc w orientacji podczas cofania, nie są równoległe do samochodu i podczas jazdy wąskim podwórkiem, wydaje się, że jestem bliżej jednego muru, niż drugiego, gdy jadę dokładnie pośrodku. Jak to u was wygląda?

hajp1:
Witam
Dokładnie tak samo , dlatego że kamera zamocowana jest obok tablicy rejestracyjnej a nie idealnie na środku .Słyszałem że kamera fabrycznie jest też montowana za ruchomym logiem firmy z tyłu ( znajomy mówił że widział takie rozwiązanie w salonie u zachodnich sąsiadów ) wtedy jest idealnie na środku i nie ma przekłamań .
Pozdrawiam

kicek83:
Witam też tak mam byłem w serwisie pytac to mówili że tak nie powinno być kazali podjechać i mają to sprawdzić wcześniej w innym aucie też miałem kamerke zamontowaną obok tablicy i nie było przekłamań środek auta to był środek a nie tak oszukiwać

cark:
daj znać, czy potrafili to poprawić

kicek83:
jutro mam do nich podjechać to zobaczymy co powiedzą

[ Dodano: 2014-10-01, 17:27 ]
i po wizycie w serwisie: stwierdzono że nie da się z tym nic zrobić kamera nie jest ustawiana porobili zdjęcia i mają to w jakiś sposób reklamować gdyż tak nie może być po niedzieli mam się dowiadywać co z tego wyniknie:(

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej