Forum > Santa Fe SM
[Santa Fe SM] komputer pokładowy
ololysy:
pomysł ciekawy. ale nie trawię smartfonów ;-) . W mojej pracy musiałbym wymieniać co miesiąc, a poza tym jestem staroświecki...telefon ma być do dzwonienia. Z ciekawości...skąd aplikacje? może się skuszę tylko muszę kupić smartfona... Do navi jakimś cudem nie podłączę?
A z innej beki...Gdzie serwisujesz swoje cacko? Do servisu w rzeszowie jakoś nie mam zaufania...
vanhelsing:
Ololysy,więc po kolei: smartfony są do dzwonienia :-D (między innymi :lol: ).Skąd aplikacje? To zależy jaki masz system-każdy system ma swój "sklep" w którym znajdziesz tysiące aplikacji na każdy temat.Ściągasz za darmo w sekundę.Do navi nie musisz nic podłączać,bo navi masz za darmo w prawie każdym smartfonie.Chyba,że masz za dużo kasy i lubisz płacić,to możesz kupić aplikację navi :shock: ale to bez sensu,bo np.Yanosik jest za darmo i masz navi+cb radio, i wiele innych funkcji za free. A co do serwisowania,to ja swojego poganiam do chłopaków z Fox Rzeszów/Krasne.Jest o.k.
Speedy112:
Kolego a o jakie zegary dokładnie Ci chodziło pod przekładkę? Wersje po FL do 2004 <-- i nizej ? Bo jeśli o takie to nie będzie działać, a jeśli o wersje po liftingu to bedzie smigać. Rozebrałem specjalnie 2 liczniki dzisiaj i w żadnym nie było kabli pod komputer, w wersji po FL jest.
Pozdrawiam
Hulltay:
Podłączę się do dyskusji ale tylko z pytaniem o ta apkę Torque, napisz proszę Mistrzu jakie dane dokładnie wyświetla i na ile są one poprawne?
ololysy:
Ja ma wersję z listopada 2004 po lifcie. Obrotomierz i prędkościomierz na zewnątrz a po środku temperatura i paliwo. Z tyłu 3 kostki: 2 duże biała i czarna i jedna mała czarna.
Nawigacja
[#] Następna strona