Forum > Santa Fe SM

[Santa Fe SM] komputer pokładowy

<< < (3/5) > >>

kamil3239:
No ja zamówiłem te ustrojstwo z neta, apka ściągnięta ,jak dotrze paczuszka podzielę się wiedzą ;-)

waszek_rmc:
Jeśli mogę udzielic informacji na temat torque, wprawdzie mam tucsona, ale po 2001 roku info z obd2 będą te same:
- prędkość
- spalanie średnie
- spalanie chwilowe
- temperatura wody
- kąt otwarcia przepustnicy
- kąt wyprzedzenia zapłonu
- wykresy obu lambd
- obroty silnika z dokładnością do jednostki (np. pokazuje,że na jałowym oscyluje w granicach 783 - 792)
- jakieś informację z mapsensora odnosnie powietrza
- temperatura powietrza na wlocie
i jeszcze parę rzeczy nie wiem czy potrzebnych...

Sprawdzi proszę jakie macie chwilowe podczas zatrzymywania? U mnie potrafi skoczyć do 100 litrów :)

Hulltay:
Dzięki serdeczne za info, chyba sprawię sobie taki bajer, komp pokładowy prawie za free:)
PS a piszesz o wersji pro (moneta) czy free?

waszek_rmc:
Pro... Tez są free :)

Mistrz:

--- Cytat: "Hulltay" ---Podłączę się do dyskusji ale tylko z pytaniem o ta apkę Torque, napisz proszę Mistrzu jakie dane dokładnie wyświetla i na ile są one poprawne?
--- Koniec cytatu ---

Sory za tak duże opoźnienia, ale nie miałem możliwości wcześniejszego odpisania. Informacji jest mało, nawet nie pokazuje poziomu paliwa, a spalaniu już nie wspominając. Jedynie to co widac na screenach z telefonu. Dostępne są informacje które widac na pierwszym screenie w formie liczb lub wykresów. Potrafi zczytać błędy (jednak nie wiem jak to wygląda bo u mnie nie mialem jeszcze żadnego).

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej