Forum > ix35 EL
[ix35 EL] Stuki w zawieszeniu w ix35
michaskk:
witam
dzwoniłem, dziś do autoryzowanego serwisu w rybniku "Fajkis" pan przez telefon stwierdził że trzeba podkleic odbojniki bo to przypadłosc tego samochodu i zrobi to za darmo. Mam wiec pytanie czy podkjenie tych odbojników naprawde rozwiazuje sprawe czy jest to mydlenie oczu i trzeba jednak wymienic amortyzatory.
pozdrawiam
jacek2:
--- Cytat: "michaskk" ---witam
dzwoniłem, dziś do autoryzowanego serwisu w rybniku "Fajkis" pan przez telefon stwierdził że trzeba podkleic odbojniki bo to przypadłosc tego samochodu i zrobi to za darmo. Mam wiec pytanie czy podkjenie tych odbojników naprawde rozwiazuje sprawe czy jest to mydlenie oczu i trzeba jednak wymienic amortyzatory.
pozdrawiam
--- Koniec cytatu ---
Spokojnie kolego, podklejenie odbojników załatwi sprawę w zupełności. Miałem to samo i pomogło.....
Gringo:
Może w wersji 2.0 to załatwia sprawę, bo u mnie w 1.6 nie załatwiło.
Dopiero wymiana MacPhersonów w komplecie z amortyzatorami zlikwidowała stuki całkowicie 8-)
cruel:
Jak narazie przejechane ponad 2k km od nowości i żadnych stuków nie stwierdzono na szczęście.
zomol:
--- Cytat: "cruel" ---Jak narazie przejechane ponad 2k km od nowości i żadnych stuków nie stwierdzono na szczęście.
--- Koniec cytatu ---
Mam ponad 35 tys i nic nie stuka :mrgreen:
Od rocznika 2012 chyba uporali się z problemem którego oficjalnie nie było :-P
Nawigacja
[#] Następna strona