Forum > ix35 EL

[ix35 EL] Stuki w zawieszeniu w ix35

<< < (29/38) > >>

Gringo:
JEEEEST!!!!!
Cisza w przednim zawieszeniu! Wreszcie!
Oprócz stukotu opon na nierównościach nie ma żadnych innych zbędnych dźwięków.
"Plastikowa miska z kartoflami" została skutecznie usunięta z przedniej części auta! :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:
Co za radocha....po półtora roku  :-D  :-D  :-D  8-)

lukasz.zst:
W serwisie powiedziano mi że od 1 kwietnia 2013 jest prowadzona akcja na wymiany amortyzatorów. Montują tak samo jak ummie te mocniejsze. Tylko muszą faktycznie byc stuki. Wiem jak to będzie niektóre salony będą rżnąc głupa

B.Wojcieszak:
Ja byłem wczoraj w serwisie w Bydgoszczy. Jedyna akcja serwisowa na mój egzemplarz to aktualizacja jakiegoś sterownika. Jakich rocznikow/detali to dotyczy?

lukasz.zst:
Zadzwoń osobiście do

Autokopex Cars

ul.Ks. N. Bończyka 82
41-400 Mysłowice
 Dział Serwisu

Tomasz Gogoła

Kierownik serwisu

t.gogola@autokopexcars.pl

tel: 606 310 592, 32 317 36 70

[ Dodano: 2013-04-23, 20:57 ]
ale tylko wymiana na mocniejsze amortyzatory jest w przypadku  sytuacji  stoków w zawieszeniu.
Do tego salonu jeżdżą z całej polski  , nawet jak miałem kłopoty z zawieszeniem to skierowano mnie nie do Katowic do nowego salonu ziebammcars lecz do Mysłowic poniewaz jest to najlepszy salon . Mam to na piśmie

michaskk:
Witam od niedawna jestem uzytkownikiem tego autka, ale niepokoji mnie jedna rzecz a mianowicie chodzi o stuki chyba raczej dochodzace z zawieszenia,  stuki te sa bardzo delikatne (przy puszczonym radiu raczej ich nie słychac tzn. nikt ich nie słyszy oprócz mnie) i słychac je jakby  z przodu samochodu po prawej stronie jakby luzny był jakis plastik czy cos takiego,  autko jest bez gwarancji z lipca 2010 roku wersja comfort sinki 2,0 benzyna. zauwazyłem ze wiekszość ludzi którzy wymienili przednie amortyzatory  jeżdzi autem z silnikiem 1,6 wiec mam pytanie czy to samo moze stukac przy tym  silniku.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej