Forum > ix35 EL

[ix35 EL] Stuki w zawieszeniu w ix35

<< < (3/38) > >>

Gringo:
Super! :-D Dzięki  ;-) .
Myślę, że wątek w czwartym linku najlepiej oddaje zagadnienie (choć dotyczy i30).
Opis dźwięków opisany w jednym z postów jako "śrubokręt w bocznej kieszeni drzwi" - to jest ten dźwięk :-? ...solidny śrubokręt :evil:

Jak widać można to wyleczyć...i to w dość prosty sposób zdaje się - tylko jednym pomaga, a innym nie...Hmm, może to kwestia fachowości i solidności wykonania?

No to trzeba do ASO podjechać...

PS.Widzę, że kolega międzynarodową kampanię prowadzi - szacun :->

lukasz.zst:
Zobacz sobie ostatni i link i przetłumacz sobie poprzez google chrome.
Ja w przyszłym tygodniu omówiłem sie na klejenie odstojników.
Jednego nie potrafię zrozumieć ta sytuacja występowała w i30 i po 3 latach dalej występuje teraz w ix20 i ix35 które sa robione od roku i prez rok lub 3 lata nic nie zrobiono w tej kwestii

Gringo:

--- Cytat: "lukasz.zst" ---Ja w przyszłym tygodniu omówiłem sie na klejenie odstojników.
--- Koniec cytatu ---
Ja też  8-)

--- Cytat: "lukasz.zst" ---Jednego nie potrafię zrozumieć ta sytuacja występowała w i30 i po 3 latach dalej występuje teraz w ix20 i ix35 które sa robione od roku i prez rok lub 3 lata nic nie zrobiono w tej kwestii
--- Koniec cytatu ---
Mam podobnie  :roll:

jacek2:

--- Cytat: "lukasz.zst" ---Ja w przyszłym tygodniu omówiłem sie na klejenie odstojników.
--- Koniec cytatu ---

Nie odstojników, tylko ODBOJNIKÓW (inaczej można te elementy nazwać, odbojami, lub bałwankami) :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:

Gringo:

--- Cytat: "jacek2" ---Nie odstojników, tylko ODBOJNIKÓW
--- Koniec cytatu ---
Oj tam, czepiasz się :-P  
Koledze się palce na klawiaturze "ślizgnęły" :mrgreen:  
Przecież wiadomo o co chodzi ;-)

A swoją drogą ciekaw jestem jakie będziemy mieli efekty tego klejenia...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej